Aday Öğrenci Bölümümüz Yayındadır

Okulumuza kayıt yaptırmayı veya Mesleki Eğitime başlamayı düşünen İlköğretim öğrencilerine yönelik Mesleki Eğitim Tanıtım sayfamız yayındadır.

Neden Mesleki ve Teknik Eğitim Okulları?

Bilim, sanayi ve teknolojinin sürekli geliştiği bir dünyada bireylerin hayal ettikleri meslekte çalışmaları için; yeniliğe açık, girişimci ve yaratıcı olmaları beklenmektedir. Bu yolda amaçlarına ulaşıp, mesleklerinde yetkin bireyler olabilmeleri için öğrencilerimize mesleki ve teknik eğitim okullarında tercih ettikleri alan ve dalda eğitim alma şansı sağlanmaktadır.

Öğrencilerimiz liseyi bitirdiklerinde eğitim gördükleri alan ve dalda hem diploma hem de işyeri açma belgesine sahip olup teknisyenlik unvanı kazanırlar. Ayrıca mezun olan öğrencilerimiz; aldığı ve başardığı modülleri, dersleri ve kredileri gösteren belge ve yurt dışı iş başvurularında, eğitim sertifikalarını ve diplomalarını sunma ve açıklama konusunda yardımcı olan EUROPASS Sertifika Eklerine sahip olurlar.

Sayısı yüzbinleri geçen lisans mezunlarının işsiz olması, işverenlerin ise meslek lisesi mezunlarını tercih etmesi mesleki ve teknik eğitim kurumlarının önemini ortaya koymaktadır.

Okulumuzda bulunan alanlar ile ilgili bilgi almak için tıklayınız.

Adalet Alani

Aile-ve-Tuketici Hizmetleri Alani

Bilisim Teknolojileri Alani

Muhasebe ve Finansman Alani