Kas

Öğretmenimiz Murat ŞAHİN nezaretinde, Samsunda Atatürk Anıtn´nda yapılan  Atatürk´ü anma etkinliklerine katılım sağlanmış, Kent Müzesi ve Arkeoloji müzeleri ziyaret edilerek şehrimiz ve Atatürk arasında bağıntı oluşturmalarına yardım edilmiştir.

Edebiyat Öğretmeni Ömer Faruk Küsdül yönetiminde anma töreni düzenlenmiştir.

Anma etkinlikleri hapsamında okul koridorlarında bulunun panolara Atatürk ile ilgili resim, şiir, anı hazırlanarak öğrencilerimizin dikkati çekilmeye çalışılmıştır.

Atatürk´ün hayatını anlatan broşür yapılarak sınıflara dağıtılmıştır.

1. kat koridorunda okulumuz kütüphanesinde bulunan Atatürk´le ilgili kitaplarla Atatürk Kitapları sergisi yapılmıştır.

Kas

1 Kasım 2016 tarihinde OMÜ Yaşardoğu Spor Salonunda düzenlenen üniversite tanıtım fuarına 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizle katılım sağlanmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin 93. yıldönümü coşkuyla kutlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin 93. yıldönümü dolayısıyla ilçe genelinde düzenlenen ortaöğretim kurumları arası kompozisyon yarışmasında okulumuz Adalet 11/A sınıfı öğrencisi Mertcan KAYA ilçe 1.olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

2016 - 2017 Eğitim - Öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantısına tüm velilerimiz davetlidir.

O gece umutlarımıza, hayallerimize, özgürlüğümüze pranga vurulmak istendi.

Tem

Ortöğretim Genel Müdürlüğünün 21/07/2016 tarihli ve 7765725 sayılı kayıt işlemleri yazısı

Haz

5 HAZİRAN 2016 PAZAR GÜNÜ SAAT 15:00 DE OKULUMUZ BAHÇESİNDE 12.SINIFLARIMIZA VEDA NİTELİĞİNDE MEZUNİYET ETKİNLİĞİ DÜZENLENMİŞTİR.

Haz

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Seniha UÇAK önderliğinde 12. Sınıf öğrencilerimize şiir  tadında veda niteliğinde "Eskimeyen Mısralar" adlı şiir dinletisi düzenlenmiştir.

Çarşamba Halk Eğitimi Merkezinde düzenlenen gecede öğrenciler edebiyatımızın ünlü şairlerine ait dizeleri ezgiler eşliğinde okudu. Öğrenciler dinleyicileri şiir dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkartırken gecenin sonunda şehitlerimizi de anarak dinleyicilere duygu yüklü anlar yaşatmışlardır.

Haz

Yazar Turgut ÖZAKMAN´ ın eserinden uyarlanan "Ah Şu Gençler" adlı iki perdelik komedi oyunu okulumuz öğrencilerinden oluşan tiyatro ekibi tarafından sergilendi. Perde arasında ise okulumuz öğrencilerinden Engin Can AYDIN´ ın konseri yer aldı.

Oyun; gençlik sorunlarına aileler ve gençlerin gözünden farklı bir bakış açısı sunuyor. Yönetmenliğini ve sorumlu öğretmenliğini Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Hacer GÜNDEM´in yaptığı oyunda; Kübra KAHVECİ, Esra TEMUR, Barış BAYRAK, Gamze ÇAĞLAYAN, Umut Can YAĞIZ, Müzeyyen DURMUŞ, Semanur GÜRSOY, Yaşar ŞAHİN, Gökhan ALTUNTAŞ, Gamze DANIŞMAZ, Gözde BİÇER, Şule BULUT, Mehmet GÖRGÜLÜ, Murat İSEN, Ömer EMER, İlker DURMUŞ ve Engin Can AYDIN başarılı bir performans sergiledi.