Ara

2017 EYLÜL AYI SORUMLULUK SINAV PROGRAMI

Tem

Millî Eğitim Bakanımız İsmet YILMAZ tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan 51 dersin müfredatı (öğretim programları) düzenlenen bir basın toplantısı ile  açıklandı.

Bakan Yardımcısı Sayın Orhan ERDEM, Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Sayın Doç. Dr. Yusuf TEKİN ve Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Sayın Alpaslan DURMUŞ’un da katıldığı toplantıda basın mensuplarına müfredatlar (öğretim programları) ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunuldu.

Yenilenen müfredatlar (öğretim programları)  http://mufredat.meb.gov.tr internet sitesi üzerinde paylaşıma açılmıştır.

Tem

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ile İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü

OKULUMUZ ÖĞRETİM DALLARI İÇİN ÖNLİSANS VE LİSANS BÖLÜMLERİ

Ara

Muhasabe Öğretmenimiz Adem KURU nezaretinde öğrencilerimiz her sene olduğu gibi bu senede merkezi ziyaret ederek engelli çocuklarımızla bir gün geçirip, empati geliştirmişlerdir. Bu faliyeti gerçekleştirmemizde öncülük yapan öğretmenimize teşekkür ederiz.